web analytics

Aeon Service ICT

Aeon Service ICT biedt de snelste en meest betrouwbare beschikbaarheid van uw ICT toepassingen. Bereik al uw applicaties op elke gewenste locatie en bespaar direct kosten op uw automatisering en telefonie. Aeon biedt Service en ICT.

Aeon Service ICT biedt ICT diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden de infrastructuren.
De focus ligt bij Service. Gebruikers krijgen maximale aandacht en service van de Service Desk. Op afstand als het snel moet, en als het kan op locatie.
De infrastructuren zijn veilig en snel op locatie, en overal bereikbaar in de Cloud. Vaak wordt gekozen voor een hybride opzet, waarmee de voordelen van beide vormen worden benut.
Voor gebruik met Windows en Mac, of gecombineerd met beide besturingssystemen.
De netwerken worden uitgerust met de snelste internetlijnen en systemen. Het ontwerp met redundantie op cruciale onderdelen, zorgt voor een maximale beschikbaarheid en minimale uitval.
Met de inzet van VoIP telefonie is iedereen overal op hetzelfde nummer bereikbaar en worden kosten bespaard.
Onze service en klantgerichtheid is op 5 punten uniek. Assistentie bij directie thuis is bij de service inbegrepen; service op locatie is met twee man sterk; gebruikers krijgen drie weken nazorg op locatie bij projecten; u heeft snelle hulp bij calamiteiten; en de helpdesk biedt een meekijk-service. Ook op uw mobiele telefoon, notebook en tablet.